The Soap Store

Lazacfehérje kihagyhatatlan kedvezménnyel

  • 87%-os fehérjetartalom extrém gyors felszívódással.
  • Könnyen emészthető. Felejtsd el a fehérje okozta rossz közérzetet!
  • Tejmentes, így paleo étrendbe is beillesztheted.
  • Kizárólag steviával édesítve. Ketogén diétához tökéletes.
87% Fehérje
Ketogén
Tejmentes
Stevia

Kattints MOST, hogy ne maradj le a 20% kedvezményről!

Olimpikonok és a profi sportolók mondták

Kóger_Dániel

Kóger Dániel

Jégkorong

"Több évnyi fogyasztás után érzékeny lett a gyomrom a tejsavó fehérjére. A lazacfehérjét viszont gond nélkül ihatom, mert nem tartalmaz tejet, így sokat segít, hogy a térdsérülésemből felépülve új erővel kezdhessem a következő hoki szezont."

Sebestyén_Dalma

Sebestyén Dalma

Úszás

"Imádom, hogy az Amata Power lazacfehérje új színt hozott a felkészülésembe! Edzés után mindig nehezemre esett magamba erőltetni a szokásos fehérjéket, de ezt olyan könnyű meginnom, mint egy pohár vizet és még finom is."

Keller_Ákos

Keller Ákos

Kosárlabda

"Profi kosarasként nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket fogyasztok, hogy legyen erőm a palánk alatt harcolni. Örülök, hogy az Amata olyan - gyakorlatilag szénhidrátmentes - proteinnel jelent meg, amit még extra kritikusként is szívesen iszok."

The Soap Store

Mi teszi a lazacfehérjét verhetetlenné?

A többi fehérjeporhoz képest a lazac protein rendelkezik a leggyorsabb nitrogén felszívódással. A hidrolizáltságának köszönhetően alacsony molekulatömegű, „előemésztett” peptideket, tripeptideket és oligopeptideket tartalmaz, így az edzések után rekordidő alatt tölti vissza az izmaidat, hogy segítse a fejlődésed és gyorsítsa a regenerációdat.

A rendkívüli felszívódás mellett az emészthetősége is kiemelkedő. A szervezet több, mint 98%-ban fel tudja használni. Ez tovább fokozza a regeneráció hatékonyságát, így nem csak az edzések, hanem a sérülések vagy műtétek utáni felépülésben is kulcsfontosságú szerepet tölt be a lazacfehérje.

Tökéletesen oldódik a vízben. Ráadásul a sűrű shakekkel ellentétben az Amata Power olyan, mint egy könnyed üdítő. Se edzés előtt, se edzés után nem fog eltelíteni vagy felpuffasztani.

Egyik doboz sem tartalmaz tejterméket, szóját, mogyoróféléket és glutént sem.


Friss norvég lazacból készül

A leggyorsabb felszívódással épül be

Miközben könnyed a gyomornak

Vásárlói vélemények

"Sport mellé évekig tejsavó fehérjét ittam, ami órákra eltelített és kicsinálta a gyomrom. A lazacfehérje után viszont olyan könnyed érzésem van, mintha csak egy pohár vizet ittam volna."

Elekes Gergő

"Az elején tartottam tőle, hogy nem fog ízleni, de meglepően bejött mindegyik verzió! Paleosként a tejalapú fehérjéket eddig is kerültem, a növényi pedig nekem nem működött. Örülök, hogy megtaláltam az Amatát!"

Takács Martin

"Elég maximalista vagyok, ha tápkiegről van szó. Az Amata lazacproteint először az edzőm tanácsára próbáltam ki és nem bántam meg. Nem olyan édes, krémes és turmixszerű, mint a többi, de pont ez benne a jó. Na meg az eredményeim, mióta szedem."

Szente Gréta

Elekes Gergő

Takács Martin

Szente Gréta

Ha Amata, akkor

Kiváló norvég
minőség

Az egészség
az első

Nulla hozzáadott cukor,
csak stevia