Döntsd meg velünk a rekordjaidat!

A kezdetek

Egész életemben a sportok megszállottja voltam. Más nem is érdekelt, csak az edzés - minél erősebb, gyorsabb és izmosabb akartam lenni. Előfordult, hogy nehézségekbe ütköztem; a túlzásba vitt edzés miatt sérülések is értek.

Ha már akkor tudtam volna, hogy a legjobb eredmények eléréséhez ugyanolyan fontos a pihenés és regeneráció, valamint a megfelelő tápanyagbevitel, mint maga az edzés, számos sérülést megelőzhettem volna.

Az Amata Power létrehozásával az volt a célunk, hogy te ne essél ebbe a hibába. Megalkottunk egy új, kiemelkedő tulajdonságokal bíró fehérjeport, a LAZACFEHÉRJÉT, melynek a segítségével az edzések utáni regenerációd minősége és sebessége új szintre emelkedhet.

Ha te is a határaidat feszegeted, sérülésből térnél vissza vagy csak szeretnél valami újat kipróbálni, az Amata Lazacfehérje neked szól.

Amata

A kiemelkedő termékekhez kifejező névre volt szükségünk. Tettünk egy rövid kalandozást az ókori kultúrák és mítoszok világában és az Amata névvel tértünk vissza.

Az Amata egy páli eredetű szó és a halhatatlanság állapotát jelenti. Ógörög társához, az ambróziához hasonlóan gyakran az Istenek italaként hivatkoztak rá. Úgy tartották, hogy aki ebből fogyaszt, az örök életre és emberfeletti erőre tesz szert.

Logó

A logónk sem a véletlennek köszönhető. Érzékeltetni akartuk, hogy a fizikális fejlődés minden aspektusa szorosan összefonódik és egy rendszert alkot - hasonlóan mint az egész élet. Se edzés, se pihenés, se a megfelelő táplálkozás hiányában nem fogunk harmonikusan fejlődni, hiszen ezek mind kölcsönhatásban állnak egymással.

Így jutottunk el a Flower of Life szimbólumig, mely egy ősi geometriai minta és a hibátlan szimmetriájával, az összefonódó köríveivel és az univerzális jelentésével tökéletesen tükrözi azokat eszméket, amikben hiszünk, így vállalkozásunk alapvető értékeit és üzenetét is.

Fenntarthatóság

Általában a lazacnak csak a filéjét használják fel, így kárba vész a többi értékes, fehérjedús része. Norvég partnerünk olyan megoldással állt elő, amely lehetővé teszi, hogy a halak korábban fel nem használt részei se ússzanak el.

Ennek köszönhetően a lazacfehérjéhez használt norvég lazacot fenntartható termelésűnek minősítette a Friend of the Sea szervezet.

Természetesség

Műanyag adagolókanál helyett használd a fából készült kanalaink egyikét a fehérjédhez!

Könnyen mosható, stílusos és a hosszú nyélnek köszönhetően nem leszel könyékig fehérjeporos.

A csapat

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Illés Csaba Alapító

 

 

Van egy ötletem: Amata Power lazacfehérje.

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Csáki Zsófia Élelmiszermérnök

 

 

Nem lesz könnyű a termékfejlesztés, de segítek.

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Illés Ádám Szerkesztő & Social Media Kezelő

 

Én viszem a blogot meg a social mediát. Csak mondd el amit tudsz a sportról meg a fehérjékről és bízd rám a többit!

 

Kezdjük az edzéstervemmel?

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Bernáth Imre Erőnléti edző & Rehab Specialista

 

 

Inkább kezdjük az enyémmel!

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Ács Attila Grafikus

 

Logóról van elképzelés?

 

Aranymetszés és Flower of Life.

Amata Power csapat. Lazacfehérje. 87% fehérjetartalom. Gyors felszívódás. Tejmentes. Szénhidrátmentes. Keto és paleo étrendbe is beilleszthető. Hidrolizált protein. Természetes összetevők. Stevia. Testépítés. Izomzömeg növelés. Regeneráció. Protein. Kóger Dániel Profi Jégkorongozó

 

 

Lazacfehérje?! Mutasd, hadd teszteljem!

Próbáld ki most!

Választ
Raktáron
32.970 Ft 28.025 Ft-tól
Termékkód: LFX-0454-03
Elérhetőség Raktáron
Választ
Raktáron
10.990 Ft-tól
Termékkód: LFE-0454-01
Elérhetőség Raktáron
Választ
Raktáron
10.990 Ft-tól
Termékkód: LFM-0454-01
Elérhetőség Raktáron
Választ
Raktáron
10.990 Ft-tól
Termékkód: LFC-0454-01
Elérhetőség Raktáron